powered by -

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

USB STICK ΣΠΑΣΤΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟ PS3!!!!!?????


Το PS Jailbreak είναι μια USB plug and play λύση η οποία εγκαθίσταται σε μερικά δευτερόλεπτα, χωρίς να παραβιάζεται η εγγύηση του προϊόντος. Διαθέτει εύκολο περιβάλλον χρήσης καθοδηγώντας σας βήμα προς βήμα ώστε να διεκπεραιωθεί η εγκατάσταση, είναι συμβατό τόσο με την κανονική όσο και με την λεπτή έκδοση του PlayStation 3 και υποστηρίζει όλες τις χώρες: USA, JAP, PAL και KOREA.

Το PS Jailbreak επιπλέον, απενεργοποιεί τις ενημερώσεις λογισμικού, υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια, χωρίς όμως να επιτρέπει την δημιουργία backups ταινιών bluray και dvd. Ωστόσο μπορείτε να κρατήσετε τα παιχνίδια σας στο εσωτερικό σκληρό δίσκο ή ακόμη και σε έναν εξωτερικό ο οποίο συνδέεται με USB και να εκκινήσετε το σύστημα απευθείας από το GUI του, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη της αγοράς δαπανηρών συσκευών ανάγνωσης bluray ή ακόμη και κενών δίσκων.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την εν λόγω συσκευή μπορείτε να μεταβείτε στην πηγή της είδησης.


KAI ΤΕΛΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ :(

Δύσκολοι καιροί για πειρατές. Η Sony κατάφερε τελικά να βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το διαβόητο PS Jailbreak, το οποίο ξεκίνησε από την Αυστραλία και προς στιγμήν απείλησε τα κλειδώματα του PlayStation 3. Η εταιρεία μόλις διέθεσε ένα νέο firmware update, το οποίο έχει μία και μόνη αποστολή: να βάλει τέλος στις φιλοδοξίες του PS Jailbreak.

Επισήμως, η Sony έχει βαφτίσει τις προσθήκες του νέου firmware ως "χαρακτηριστικά ασφαλείας", ωστόσο όλοι καταλαβαίνουμε ότι η ασφάλεια είναι απλά ένας κομψός τρόπος να πεις στους πειρατές ότι το πάρτι τελείωσε. Το update 3.42 διατίθεται ήδη και εντός ολίγου θα έχει περαστεί σε όλα τα PS3 που συνδέονται στο δίκτυο του PlayStation.

Έτσι, άλλη μια προσπάθεια να σπάσει το PS3 πέφτει στο κενό. Φυσικά, αυτό δεν πρόκειται να πτοήσει τους επίδοξους πειρατές, οι οποίοι θα αναζητήσουν άλλους τρόπους για να μπουν στο μάτι της Sony.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

chatroom