powered by -

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

BRAVO Jimmaraaaaa!!!Αντε και πρωτια στο επομενο :)

FORZA LIONS
  

Μεγάλη επιτυχία για τους Greek Lions καθώς ένα μέλος της (jimmis4444) κατέλαβε την  Δεύτερη θέση στο πανελλήνιο τουρνουά που διεξήχθει στις 21 απριλίου στο Reload Arena στους Αμπελόκηπους. Εδώ βλέπουμε τους 3 νικητές(Τζιμμάρας στα αριστερά)


     Το Τουρνουά της ΕΑ Sports Hellas είναι το Τέταρτο που πραγματοποιήθηκε και το πρώτο για φέτος. Οι διοργανωτές για δεύτερη φορά έπειτα από το EA Challenge II χρησιμοποίησαν το Double Elimination ως τρόπο διεξαγωγής του τουρνουά αντί για Group Phase και Knockout αγώνες εν συνεχεία.Το Double Elimination έχει πάντα μεγάλη επιτυχία  γιατί δίνετε η δυνατότητα σε όλους τους συμμετάσχοντες μια δεύτερη ευκαιρία καθώς πρέπει να χάσεις 2 φορές για να αποκλειστείς.
      O jimmis4444 ή αλλιώς JimisFifaDNA όπως ήταν το nickname του για την διοργάνωση κατάφερε να διατηριθεί καθόλη την διάρκεια του τουρνουά στο Group των νικητών όπου κέρδισε και τον τελικό αυτου του Group. Εν συνεχεία ωστόσο έχασε στον μεγάλο τελικό με score 3-2 καθώς δεν κατάφερε να γυρίσει εξολοκλήρου τον αγώνα.  Στιγμιότυπο από τον μέγαλο τελικό (Τζιμμάρας στα δεξιά)
      Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι το γεγονός ότι αυτού του είδους οι διοργανώσεις που πραγματοποιούντε ανα τακτά χρονικά πλέον είναι πολύ σημαντικές  διότι δίνοντε ευκαιρίες κίνητρα σε όσα παιδιά θέλουν να αποδείξουν ότι γνωρίζουν το κάτι παραπάνω και όλα αυτά χωρίς κάποιο απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την συμμετοχή του κάθε ατόμου. https://www.facebook.com/easportshellas

        ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!    




Υ.Γ. Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι σύντομα η ομαδάρα μας θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα “ THE FVPA “ των pro clubs καθώς λάβαμε θετική απάντηση στην επιστολή για την συμμετοχή μας..!!
                                           
                                                EXPEXT US

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

chatroom