powered by -

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ελληνικο πρωταθλημα στο Fifa 11?


Η EA Sports ψάχνει για Έλληνες da editors στο Fifa 11 κι όπως όλα δείχνουν, το ελληνικό πρωτάθλημα ενδέχεται να επανέλθει μετά από οκτώ χρόνια.

Πριν ακόμη υπάρξει κάποια ανακοίνωση για το Fifa 11, μία ανακοίνωση από τα γραφεία της EA Sports στη Γερμανία έρχεται να ταράξει τα νερά. Η Electronic Arts αναζητεί εργαζόμενους, για συγκεκριμένα πρωταθλήματα του Fifa 11, οι οποίοι θα αναλάβουν το scouting των παικτών της χώρας τους. Μία από αυτές τις χώρες είναι κι η Ελλάδα.

Με σύνθημα το “Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε το καλύτερο και πιο αυθεντικό FIFA όλων των εποχών”, αλλά χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες, η EA καλεί τους Έλληνες οπαδούς της να βοηθήσουν στο scouting του παιχνιδιού. Τις αιτήσεις σας μπορείτε να τις στείλετε στο www.eafootballtalentscout.com. Η ΕΑ Sports θα αξιολογήσει όλες τις αιτήσεις και θα επικοινωνήσει με e-mail με όποιους υποψήφιους πιστεύει ότι είναι οι καταλληλότεροι για τις ανάλογες θέσεις. Για να εργαστείτε στην EA, στο “Data Editor” ή “Reference Collector” project, όπως ονομάζεται, θα πρέπει να είστε άνω των 18.

Ελληνικό πρωτάθλημα στο Fifa
Όλο αυτό το story κάτι μας θυμίζει. Για να ζητάει η Electronic Arts Έλληνες σκάουτερ για την database του Fifa, το πιθανότερο είναι το ελληνικό πρωτάθλημα να βρίσκεται στα άμεσα πλάνα της! Άλλωστε, θυμίζουμε ότι παρόμοιες κινήσεις είχαν γίνει στο Fifa Manager ή στο Championship Manager 2 και την αμέσως επόμενη (ή μεθεπόμενη) σεζόν, το ελληνικό πρωτάθλημα έκανε την εμφάνισή του. Κάτι ανάλογο παίζει να συμβεί και φέτος. Άλλωστε, από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, το αμέσως επόμενο που θα άξιζε να προστεθεί είναι αυτό της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

chatroom