powered by -

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

PSP 6.60 + DownGrader !!!


Με αυτόν τον οδηγό θα μπορέσετε να κάνετε downgrade της έκδοσης λογισμικού του PsP σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να πάτε σε κάποιο σταθερότερο hack ή cfw !!!! 

Τι θα χρειαστείτε : 

1. θα κατεβάσετε το συννημένο αρχείο που θα βρείτε πιο κάτω. Είναι το homebrew που θα σας επιτρέψει να περάσετε μία μικρότερη έκδοση από αυτήν που έχετε. Για να το περάσετε στο PsP σας, απλά συνδέστε το στον υπολογιστή και μετακινήστε τον φάκελο downgrader που κατεβάσατε στο συμπιεσμένο αρχείο μέσα στον "GAME" φάκελο του PsP σας. Υπάρχει επίσης ακόμα ένας φάκελος, ο SRC, ο οποίος θα τοποθετηθεί χύμα στην μνήμη σας, μαζί με τους πρώτους φακέλους. 

2. Θα κατεβάσετε την επίσημη έκδοση λογισμικού του 6.20. Εάν έχετε PsP 100x, 200x ή 300x, κατεβάστε την έκδοση 6.20εδώ. Εάν έχετε PsP Go, κατεβάστε την σωστή έκδοση από εδώ. Και στις δύο περιπτώσεις, το αρχείο EBOOT.PBP πρέπει να τοποθετηθεί σε έναν φάκελο με την ονομασία "UPDATE", ο οποίος θα πρέπει να δημιουργηθεί μέσα στον φάκελο "GAME". 

Τέλος, για να ολοκληρώσετε την διαδικασία, μέσα από το μενού του PsP επιλέξτε τον Downgrader και ακολουθήστε τις οδηγίες επί της οθόνης. Μόλις τελειώσετε και σιγουρευτείτε πως κάνατε σωστά την διαδικασία, μπορείτε να διαγράψετε τα αρχεία που χρησιμοποιήσατε. 

Update για τα PsP 9G @ 6.20 : Λοιπόν εάν έχετε PsP και θέλετε να το ρίξετε στην 6.20 για να το κάνετε μόνιμο, δοκιμάστεαυτό εδώ !!!!!! Προσοχή, δοκιμάστε το μόνο για τα PsP 9G ....

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΘΕ UPGRADE H' DOWNGRADE KANETE ΣΤΟ PSP ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ !!!
ΣΥΝΗΜΜΈΝΑ
 6.xx Downgrader v4.1.zip
(1.26 MiB) Έχει μεταφορτωθεί 399 φορές

ΠΗΓΗ : PSPGR.NET

chatroom